Auchan Pitesti, Geamăna

Denumire:
Auchan Pitesti
Adresă:
Dn 65 B, nr F4
Localitate:
117141 Geamăna
Judeţ:
Argeş
Mobil:
0750.120.830
Mobil:
0750.120.829
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

In cei aproape 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale.

Publicaţi imagini

Profil lung
Produsele marca proprie Auchan reprezinta varianta calitativa, economica si convenabila de a va face cumparaturile. Marcile proprii Auchan sunt o alternativa cu pana la 30% mai ieftina fata de produsele asemenatoare din gama, pastrand insa nivelul de calitate al acestora.
Toate magazinele Auchan au acum in sortimentatie produsele marca proprie, in total aproximativ 150 articole alimentare si 800 textile. In interiorul magazinelor, acestea sunt pozitionate pe raft alaturi de restul produselor din categoria respectiva.
Ai la dispozitie cabine de proba pentru a alege articolul de imbracaminte care ti se potriveste cel mai bine. Poti plati cumparaturile in modul care iti convine : cash, cu cardul bancar, cu bonuri de masa sau bonuri cadou. Cea mai mare parcare de hipermarket te asteapta zilnic sa-ti parchezi masina confortabil si in siguranta. Agentii nostri de paza supravegheaza in permanenta zona de parcare pentru siguranta dvs.

Cuvinte cheie:

Hipermarket, Rik & Rok

Păreri

pluteanu alin
5 Stele

AUCHAN MAGAZIN PITESTI

, cu mai mult de 6 luni în urmă

CEL PUTIN DE DOUA ORI PE LUNA MERGEM LA ACEST HIPERMARKET SA FACEM CUMPARATURI , ICI GASIM TOT CE AVEM NEVOIE INDIFERENT CA E VORBA DE MANCARE , DE PRODUSE ELECTROCASNIUCE , SAU PENTRU INTRETINEREA CASEI , AICI E LOICUL IDEAL DE FACUT CUMPARATURI , INTOTDEAUNA AU PROMOTII ATRACTIVE

Janta Alina
5 Stele

auchan

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este un hypermarket bine pus la punct cu preturi foarte mici,marfa este foarte frumos aranjata iar la casa merge foarte repede.Merita sa te duci la cumparaturi ecomomisesti si timp si bani.
Tags: ## hypermarket pitesti
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

mariana necula
5 Stele

auchan

, cu mai mult de 6 luni în urmă

un plus mare pentru acest hypermarket,managementul foarte bun si angajatii mereu primitori fac din acest magazin unul placut.apoi preturile convenabile si mereu in concurenta dau inca un atu acestui hypermarket.mergeti macar o data si veti fii convinsi.

marin loredana
5 Stele

auchan

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Imi place foarte mult Auchan,este un magazin foarte mare care are preturile cele mai bune dintre toate hipermaketurile din orasul nostru.De ceva vreme nu ma mai fost trebie sa ma gandesc serios la asta.

Carstea Daniel
5 Stele

Auchan

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Dupa parerea mea Auchan este cel mai bun hypermarchet.Gasesti tot ce vrei: alimente electrocasnice,telefoane,mobilier. Toate de o calitate foarte buna si la preturi foarte avantajoase.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Auchan Pitesti!

Cunoşti firma Auchan Pitesti? Împărtășește-ți experiența!